فایل کامل روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز رشته صنایع غذایی

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز را مطالعه نمایید.

فروکتوز ترکیب کتونی لوولوز خصوصیات حسی فروکتوز آنالیز فروکتوز راههای استخراج فروکتوز

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 23

حجم فایل: 196 کیلو بایت

قسمتی از محتوای فایل:

فروکتوز

مقدمه :

فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارداین قند بصورتطبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد.

میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور مثال :

انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،

فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،

نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،

فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید.

در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حلمی شود .

شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،همچنین این قند به عنوان یک قندکاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد.


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل بوده و پس از دانلود، فایل کامل آنرا دریافت می کنید.

مطلب مفید دیگر:  فایل کامل بررسی پروتئین ها و انواع ساختارهای آن رشته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *