فایل کامل پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع رشته صنایع غذایی

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع را مطالعه نمایید.

گلوکز مایع تولید شیمیایی گلوکز مایع اسید زنی هیدرولیز فیلتر پرس اول فیلتر پرس دوم

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 29

حجم فایل: 6.232 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

تولید شیمیایی گلوکز مایع

فرآیند تولید

آماده سازی محلول نشاسته
اسید زنی
هیدرولیز
خنثی سازی
خنک کردن
رسوب گیری
فیلتر پرس اول
رنگبری
فیلتر پرس دوم
تغلیظ
سرد کردن
جمع آوری محصول
آماده سازی محلول نشاسته
نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج اندازه گیری می شود .

درجه بومه 20


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل بوده و پس از دانلود، فایل کامل آنرا دریافت می کنید.

مطلب مفید دیگر:  فایل کامل آشنایی با شیر رشته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *