فایل کامل پاورپوینت روش های نگهداری گوشت رشته صنایع غذایی

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت روش های نگهداری گوشت را مطالعه نمایید.

نگهداری گوشت شرایط بسته بندی گوشت شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده نگهدارنده های شیمیایی

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 28

حجم فایل: 2.171 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

مقدمه

گوشت ها ممكن است به صورت تازه عمل آوری شده ، خشك شده و یا به روشهای دیگری فرآوری شوند.
نگهداری گوشت با توجه به اینكه از مهمترین مواد غذایی فساد پذیراند معمولا به وسیله تركیبی از روشهای نگهداری انجام می گیرد.
باتوجه به اینكه اكثر گوشتها به علت داشتن رطوبت زیاد محیط بسیار مناسبی برای رشد میكروبها هستند.PH نزدیك محدوده خنثی و مواد مغذی فراوان و به علت وجود تعداد زیادی میكروارگانیسمها در استخوانها و ماهیچه ها و غدد لنفاوی نگهداری گوشت نسبت به اكثرمواد غذایی دیگر مشكل تر است.
شرایط بسته بندی :

پوشش هایی كه برای بسته بندی گوشت ها استفاده می شود . آنها را از دسترس باكتریها باید دور نگه داشت .

این پوشش ها از نظر نفوذپذیری نسبت به آب ، اكسیژن ، و دی اكسید كربن اختلاف زیادی دارند .

شرایط نگهداری گوشت عمل آوری شده :

گوشت های عمل اوری شده ترجیحا در پوشش های نفوذناپذیر نسبت به اكسیژن همراه با خلاء بسته می شوند . ایجاد خلاء در محدود كردن رشد میكروارگانیزم های هوازی به میژه كپك ها موثر است .


توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل بوده و پس از دانلود، فایل کامل آنرا دریافت می کنید.

مطلب مفید دیگر:  فایل کامل دانلود کیک و کلوچه رشته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *