فایل کامل پاورپوینت روغن های سرخ کردنی رشته صنایع غذایی

قبل از اینکه به صفحه دانلود بروید پیشنهاد می کنیم توضیحات پاورپوینت روغن های سرخ کردنی را مطالعه نمایید.

روغن های سرخ کردنی هیدرولیز اتواکسیداسیون روغن سالاد چربی حیوانی شورتنینگ های مایع شورتنینگ های همه منظوره

فرمت فایل: ppt

تعداد صفحات: 25

حجم فایل: 1.111 مگا بایت

قسمتی از محتوای فایل:

تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن

کاهش رطوبت ماده غذائی
تیره تر شدن وسفت تر شدن
عطر وطعم سرخ شده

روغن

هیدرولیز
اتواکسیداسیون
پلیمریزه شدن اکسیداتیو
پلیمریزه شدن حرارتی
تیره تر شدن
انواع روغن سرخ کردنی
روغن RBD
روغن سالاد
چربی حیوانی
شورتنینگ های مایع
شورتنینگ های همه منظوره
روغن های گیاهی
انواع سرخ کن ها
سرخ کن های غیر پیوسته
سرخ کن های پیوسته
Par-frying

توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل بوده و پس از دانلود، فایل کامل آنرا دریافت می کنید.

مطلب مفید دیگر:  فایل کامل پاورپوینت کاربرد نانو فناوری در علوم غذا و صنایع غذایی- 54 اسلاید رشته صنایع غذایی

جعبه دانلود

برای دانلود فایل روی دکمه زیر کلیک کنید
دریافت فایل


شما ممکن است این را هم بپسندید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *